Fastighetsinvestering utomlands
Sök:

Fastighetsinvestering utomlands

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Sofia Zhou

Den här artikeln publicerades 2017-09-02 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Fastighetsinvestering utomlands

En vän kom och berättade att hon tänker investera i en fastighet i Teneriffa Hon säger att priserna ha legat lågt och är på väg uppåt nu. Man få gåvor en mäklarefirma. Det är den typen av lägenhet som man kan hyra ut stora delen av året. Mäklaren tar så klart en ganska maffig andel av vinsten jag tror hon sa 20 till 30 procent. Vad tycker du om den här typen av investering vad gäller risk kontra vinst? Är det något du skulle undersöka och skriva en artikel om?

Tack!

Mvh

Sofia

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Jan har gjort en lista med saker att tänka på inför köp av fastighet utomlands.

Att tänka på inför köpa fastigheter utomlands

Detta gästinlägg är bra, läs det! Om strategi för fastighetsinvestingar utomlands! !

Strategi för fastighetsinvesteringar utomlands – en lista i 10 punkter

Värt att ha i åtanke är dock att det inte är garanterat att priserna stiger uppåt. Här är dessa artiklar relevanta:

Nej, det går inte att förutsäga framtiden!

Därför tycker jag INTE att bostaden är en bra investering

Hälsningar
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-09-02 klockan 10:53 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.