Feedback på min långsiktiga portfölj
Sök:

Feedback på min långsiktiga portfölj

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Simon

ställde för sedan frågan: Feedback på min långsiktiga portfölj

Hej,

Jag försöker sätta ihop ett sparande. Målet är stabil och långsiktig vinst, jag tänker månadsspara i många år och är ute efter ”trygg” tillväxt, snabba kursdubblingar är ej målet. Tanken är att över tid investera 0,5 MSEK och sedan löpande ett par tusen i månaden eller så. Fördelningen är jag osäker på men kanske ca 40% i fonderna nedan och 60% i aktierna, ganska jämnt fördelat men kanske lite mer i Investmentbolagen.

Alla tips är varmt välkomna! Kanske har jag missat någon bransch helt, dubbelexponerat mig eller liknande? Stort tack på förhand!

ÅF PÖYRY B
AMBEA
ASTRAZENECA
AXFOOD
CASTELLUM
COOR SERVICE MGMT AB
DIÖS AB
FASTIGHETS AB BALDER B
HOLMEN B
ICA GRUPPEN
INDUSTRIVÄRDEN C
INSTALCO
INVESTOR B
LATOUR B
NIBE INDUSTRIER B
NOBINA
NOVO NORDISK B
SCA B
SECURITAS B
TELE2 B
TELIA COMPANY AB
WALLENSTAM B

Fonder: Avanza Global, Avanza Emerging Markets, Core Ny Teknik

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Du är långsiktig och då ska du spara 100 % i Avanza global.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-11-13 klockan 11:59 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.