feedback på mitt sparande
Sök:

feedback på mitt sparande

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Oscar

ställde för sedan frågan: feedback på mitt sparande

hej! har för närvarande ett isk på handelsbanken med en del aktier och ett fondspar på två olika fonder, totalt 1500/mån och ett buffertspar på 2000/mån till ett ”madrass konto” . har även ett pensionsspar på 1000 men vilket kanske inte är så relevant i frågan, funderar starkt på att byta till LYSA, frågan är ska ja helt slopa mitt nuvarande sparande och placera om allt till LYSA? eller hur tänker/skulle ni gjort, några konkreta tips?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag har ingen aning om hur Lysa har presterat jämfört med liknande portföljupplägg på sikt men skillnaden bör vara rätt liten.

Om du vill vara väldigt bekväm av dig är det inte fel att lägga allt hos Lysa – du slipper ju ombalansera 2 ggr / år (vilket låter lite men det tar ju trots allt sin lilla tid!).

Eller så behåller du en portfölj och startar en till hos Lysa (som jag har gjort).

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-17 klockan 20:54 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.