Feedback/tips
Sök:

Feedback/tips

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Viktor Nilars

ställde för sedan frågan: Feedback/tips

Hej Jan.
Jag är 27år och har för avsikt att skapa en långsiktig pengamaskin. Jag är nybörjare på området fonder och aktier.

Jag har under en kortare tid försökt läsa på genom böcker,bloggar,tidningar och podcasts. Nu har jag satt ihop en lista med fonder som ska omfatta min pengamaskin. Mitt investerande i fonderna kommer ligga på 2000kr/mån. Jag skulle vilja dela den och få ta del av några tips och feedback från dig. 

Samtidigt vill jag tacka dig för den kunskap och information du delar i podcasts, blogg mm. Det har gjort att jag kommit till insikt med mitt sparande och ekonomiska situation. Jag ser det som en rolig och en intressant utmaning.
Med vänliga hälsningar 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Kommentera fonderna du vill ha feedback på så svarar vi så gott vi kan :)

Hälsningar
Elin


Den här artikeln publicerades 2017-12-12 klockan 13:56 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.