felaktigt redovisad avkastning
Sök:

felaktigt redovisad avkastning

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Robert

ställde för sedan frågan: felaktigt redovisad avkastning

Hej.

Är det någon annan som också har felaktig avkastning på nordnets konton?

Tittar man i grafen vad den anger för avkastning och i tabellen så stämmer inte dessa överens. Jag har frågat nordnet men inte fått något vettigt svar. Detta gäller för samtliga tidsperioder jag tittat på.

Mvh Robert

 

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Vad svarade Nordnet ?

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Jag vet inte hur det ser ut på Nordnet, men kan det vara nåt liknande som avanza beskriver här?

https://www.avanza.se/kundservice.html/960/varfor-skiljer-sig-avkastningen-i-innehavslistan-och-utveckling-i-procent-at/

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Nej. Det är inte samma sak som avanza beskriver. Detta gäller för min portfölj. Om jag väljer att visa avkastning för portföljen på 3år så skiljer sig tabellen och diagrammet. 3 år för tabellen kan redivsa 38% medan tabellen redovisar 41%. tycker det verkar konstigt. Borde väl vara samma?

Nordnet svarade typ: märkligt och dem skulle ta upp det med utvecklarna.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Känns som någon grafikbugg eller liknande, dom löser nog det snart!

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Robin Wikström

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-10-05 klockan 09:27 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.