Fika tillsammans med Charlie Söderberg
Sök:

Fika tillsammans med Charlie Söderberg

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Nestor

ställde för sedan frågan: Fika tillsammans med Charlie Söderberg

Detta är egentligen ingen fråga utan ett inlägg.

Jag hade förmånen att bevista ett seminarium i Göteborg med BL Ekonomi för ett par  år sedan. Charlie Söderberg höll ett anförande som var både humoristiskt och tankeväckande. Riktigt riktigt bra.

300 kr för en kväll inklusive mat låter prisvärt.

Under en period har jag roat mig att besvara frågor i denna blogg. Med ålderns rätt  som 70plussare drar jag mig nu tillbaka. Tack för den här tiden.

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Fantastiskt stort tack Nestor för all den kunskap som du har spridit. Jag och alla läsare uppskattar det enormt! :-)

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Tack Nestor för din vishet jag och många andra har bevittnat här på bloggen!

Många bra tankar har du fört fram och lärorikt att läsa din kommentarer!

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Tack och lycka till Nestor!

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Tack så mycket! Beröm är alltid tacksamt, även om det är överdrivet……

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Nestor

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-01-01 klockan 16:58 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂