Finansakademin
Sök:

Finansakademin

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Gabriel

ställde för sedan frågan: Finansakademin

Lite överallt i olika forum på Facebook dyker det upp länkar och inlägg av en grupp som kallar sig ”Finansakademin”. De vill inte att deras inlägg blir ifrågasatta och har därför för vana att ta bort möjligheten att kommentera. På grund av detta blir man ju lite fundersam vilka dessa människor är,vad de är ute efter och framförallt vilka det är som finansierar dem. Deras hemsida ger inte mycket information så därför frågar jag här om det är någon som känner till dem och har lite information att komma med?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Gabriel!

Finansakademin är en nystartad blogg av några ekonomi och sparintresserade ungdomar, vad jag vet har dom ingen finansiering utan gör det på ideell basis för att dom är intresserade av ämnet.

Dom jobbar även som föreläsare ute på gymnasieskolor via ett projekt som heter Ung Privatekonomi, ett projekt som bedrivs av Unga Aktiesparare för att just nå ut till gymnasieelever och stärka deras kunskap till ekonomi.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej Gabriel och tack för svar Robin!

Du får gärna ifrågasätta oss och vi tar till av oss av din feedback. Varför vi inte aktiverat kommentarer tidigare är att vi inte trott att intresset för det skulle vara så stort då det går att kommentera på facebook. På kommande inlägg kommer vi nu lägga till den möjligheten.

Sidan driver vi på helt ideell basis och vi är inte finansierade av någon annan än oss själva. Syftet är egentligen inget annat än att vi tycker ämnet är intressant och hoppas att andra också skall uppskatta våra inlägg i debatten:)

Har du några andra frågor eller synpunkter är det bara att höra av sig.

Allt gott
/Jakob och Andreas

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-01-27 klockan 09:56 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂