First Nordisk Högräntefond, Utdelning?
Sök:

First Nordisk Högräntefond, Utdelning?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Räntesparare

ställde för sedan frågan: First Nordisk Högräntefond, Utdelning?

Hejsan,Har en fråga angående denna räntefond.Jag har haft ett litet spar i denna under en längre tid. Brukar sällan vara inne och kolla men gjorde en koll för ett tag sen. Nu efter nyår så dök den över en dag, se bild:linkMen så tittar man på kurs justerad för utdelning:LinkGrejjen är den att jag har då inte sett röken någon utdelning på mitt ISK-konto där den ligger.Är det nånting jag missat?/Räntesparare

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

När jag klickar på länk för att se bilderna  så blir det felmeddelande, ”Hittade ej fond”?

Vänligen
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-02-22 klockan 19:34 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.