Fler gratiskort än Klarna som kan dra direkt från kontot?
Sök:

Fler gratiskort än Klarna som kan dra direkt från kontot?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Rickard S

ställde för sedan frågan: Fler gratiskort än Klarna som kan dra direkt från kontot?

Jag har ett Klarna-kort som utlandskort för att slippa valutapåslag.

Skulle egentligen velat ha ett till kopplat till ett av mina andra bankkonton av två anledningar:

  • För att slippa min ordinarie banks månadsavgift för extra kort
  • För att det är smidigt i vissa sammanhang med ett kort som drar (hyfsat) direkt från kontot, som Klarna-kortet eller ett vanligt kontokort gör

Men man kan bara ha ett Klarna-kort per person. Alla andra kort utan månadsavgift som jag har hittat verkar vara rena kreditkort med månadsfaktura.

Känner ni till några andra kort utan månadsavgift som kan dra direkt från kontot?

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-11-05 klockan 15:04 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.