Flytt av PPM kapital
Sök:

Flytt av PPM kapital

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Marianne

Den här artikeln publicerades 2017-10-30 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Flytt av PPM kapital

Hej, jag planerar att gå i pension om ca 2-3 år och har mitt PPM sparande i Swedbank Robur Transfer 70, sedan några år. Jag funderar på att flytta hela innehavet till AP 7 Såfa, dels pga lägre avgifter samt något bättre avkastning. Är det klokt att göra det? Finns det något speciellt jag ska tänka på?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Jan rekommenderar AP7 såfa, så det låter klokt. Nej, det är bara att byta för dig.

Bästa PPM-fonden och om ränte- och obligationsfonder

Hälsningar
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-10-30 klockan 10:00 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.