Flytt av tjänstepension, entrélösning?
Sök:

Flytt av tjänstepension, entrélösning?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Carl

ställde för sedan frågan: Flytt av tjänstepension, entrélösning?

Hej! Jag har just begärt flytt av min tjänstepension inom Kåpan Pensioner, i syfta att byta från traditionellt förvaltad försäkring till fondförsäkring. Jag valde slumpvis Futur Pension, i alla fall deras entrélösning har låg avgift och bra tidigare avkastning.

Någon som har åsikter kring valet av försäkringsbolag Futur Pension (jag kan inte flytta till t.ex. Avanza)?

I en tidigare post i denna blogg, skrev någon att man inte bör välja pensionsbolagens ”entrélösning” (d.v.s. den fondförsäkring man får, om man inte gör aktivt val). Varför inte?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Tackar!

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Carl

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-09-10 klockan 08:15 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.