flytta fonder
Sök:

flytta fonder

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Kim Clarskog

ställde för sedan frågan: flytta fonder

Jag har sparat under längre tid direkt hos Spiltan fonder och undrar ifall jag skall forsätta med det eller sälja dom och placera dom på ett ISK istället ?

Mvh Kim C

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Per H Börjesson från Spiltan har skrivit en krönika om detta om ISK alltid är bäst. Spiltan själva framhäver på hemsidan som fördel att du direkt får deras nyhetsbrev etc.

http://www.privataaffarer.se/borsguiden/per-h-borjesson-isk-inte-alltid-bast-for-langsiktigt-sparande-827231

Hoppas denna info hjälper!

Vänligen
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-04-09 klockan 07:05 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.