Flytta fonder från AF till ISK
Sök:

Flytta fonder från AF till ISK

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Dennis

ställde för sedan frågan: Flytta fonder från AF till ISK

Hej

Jag gjorde en tankevurpa när jag startade på Avanza för ca ett halvår sedan och använde AF kontot istället för ISK.

Nu undrar jag är det vettigt att sälja de fonderna/aktierna på AF kontot, flytta pengarna till ISK och köpa om fonderna igen eller skall jag bara ta smällen och låta det vara tills jag säljer/byter för gott till annat?

Mvh /D

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Dennis!

Det brukar i dom flesta fallen vara värt att göra flytten direkt!

Däremot så har Jan gjort en artikel med en kalkylator som du kan använda för att räkna ut om det är värt eller ej.
Du hittar kalkylatorn här!

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Tusen tack Robin :)

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Dennis

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-10-02 klockan 09:25 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.