Flytta ISK från bank till Lysa
Sök:

Flytta ISK från bank till Lysa

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Lotta A

ställde för sedan frågan: Flytta ISK från bank till Lysa

Jag är på gång att flytta över mitt isk-sparande från Swedbank till Lysa, eftersom jag vill sänka kostnaderna. Är det något jag behöver tänka på, eller är det bara att köra på?

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Lotta.

Hur tänker du då att du ska sänka kostnaderna om du flyttar Isk från Swedbank till Lysa. Alla Swedbank Access indexfonder är billigare än Lysa. Swedbank Access Global. Swedbank Access Sverige.  Swedbank Access Asien. Seedbank Access Usa. Allt kostar 0.20% i avg plus transaktions kostnader. Lysa kostar 0.39% i avg. Vad vinner du på att flytta till Lysa? Inget fel på Lysa men det blir knappast billigare.

Mvh.jack

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Jag betalar mellan 1,25 – 1,42% i avgift på mina fonder. Kanske ska jag kolla andra fonder på Swedbank först.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Lotta A
 2. Vit pil

  Jag får nog kolla på andra fonder på Swedbank först då, eftersom de fonder jag har idag kostar mellan 1,25 – 1,42% i avgift.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Lotta A

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Jag får nog kolla på andra fonder på Swedbank först då, eftersom de fonder jag har idag kostar mellan 1,25 – 1,42% i avgift.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej Lotta.

Här har du länken.

https://spara.swedbank.se/app/fondlista/fond/AGL

Mvh.jack

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-09-13 klockan 09:39 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂