Flytta ISK från Danske Bank till Lysa
Sök:

Flytta ISK från Danske Bank till Lysa

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Sven

ställde för sedan frågan: Flytta ISK från Danske Bank till Lysa

Hej,

om jag planerat att flytta min ISK i danske bank till Lysa, sälja av alla fonder och aktier och investera nytt. Spelar det någon roll om jag gör det nu m.a.p nuvarande läge eller senare? I min naiva värld spelar det ingen roll men mycket möjligt att jag tänker fel?

mvh,

Sven

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Sven!

Just nu när börsen rör sig mycket så kan det bli väldigt dålig eller bra tajming beroende på hur börsen rör sig, skulle därför göra det säkraste att flytta en del av pengarna i taget.
Ta t.ex 1/4 i taget och flytta över det, när väl köpet är gjort på Lysa så ta du nästa del osv!
Så hade jag gjort iaf.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-19 klockan 17:28 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.