Flytta kapitalförsäkring?
Sök:

Flytta kapitalförsäkring?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Eva

ställde för sedan frågan: Flytta kapitalförsäkring?

Hej! Jag har ca 300k i en kapitalförsäkring hos en av storbankerna, och drygt 100k hos Avanza i en ISK. Jag sparar ca 4000 per månad, hälften i vardera. Funderar nu på att byta bank och undrar hur jag gör bäst med mina pengar ? Tänker att dom kan va i fred under en tioårsperiod ca. Tacksam för lättförståeliga svar🙂

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Eva!

Allt hos Avanza är att föredra, finns ingen anledning att ha kvar innehavet på en storbank.
Du kommer få ett mycket större utbud på Avanza och kan därför sänka dina kostnader, du kommer därför tjäna in den extra kostnaden vid flytten inom en kort tid!

Sedan tycker jag att du ska läsa några artiklar:

Hoppas detta hjälpte dig något!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-04-24 klockan 17:49 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.