Flytta räntefonder från ISK?
Sök:

Flytta räntefonder från ISK?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jennifer

ställde för sedan frågan: Flytta räntefonder från ISK?

Jag har idag mina räntefonder på aktie/fondkonto, men funderar att ha allt på ett ISK trots att det är dålig avkastning för att slippa krångla med deklarationen, tänker jag helt tokigt om jag flyttar över dem??

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Du kan ju överväga att ist lägga räntefonderna på ett sparkonto hos någon bank som ger avkastning. Jag har själv gjort så för att slippa vånda mig över räntepapper på ISK eller aktie/fondkonto.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Jag har flyttat mina räntefonder från depå till ISK. Inte optimalt rent ekonomiskt, men det förenklar översikten över mina hinkar som innehåller både aktie- och räntefonder. Det är en liten kostnad jag är beredd att betala.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-03-15 klockan 15:15 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.