Flytta värdepapper från vanlig bank storbank till en bank som Avanza eller Nordnet
Sök:

Flytta värdepapper från vanlig bank storbank till en bank som Avanza eller Nordnet

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Fröken Pettersson

ställde för sedan frågan: Flytta värdepapper från vanlig bank storbank till en bank som Avanza eller Nordnet

Jag undrar om jag tjänar på att flytta mina värdepapper från min vanliga storbank till en bank som Avanza eller Nordnet?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Nej, det är samma kostnad.

Däremot har nätbankerna ett större utbud av fonder. De har även bättre hemsidor med mer information. Vill du belåna din depå är din låneränta väldigt låg på dessa banker.

svarade på frågan för sedan

Hej!

Du kommer inte tjäna något på att flytta dessa värdepapper, däremot tjänar du på att köpa nya värdepapper i Avanza eller Nordnet tack vare lägre Courtage.

Hoppas det besvarar din fråga!


Den här artikeln publicerades 2018-10-07 klockan 19:34 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.