Fond?
Sök:

Fond?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Lena

ställde för sedan frågan: Fond?

Spiltan investment och Länsförsäkringar tillväxt index är det helt olika fonder  el räcker det man har Spiltan ? Va tror ni? Mvh Lena

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Spiltan har 2 investment fonder.

Spiltan investmentbolag aktiefond investerar i Svenska investmentbolag.

Spiltan investmentbolag Global investerar i investmentbolag globalt.

Båda dessa fonder är helt olika Länsförsäkringar tillväxt, som är en fond som investerar i företag på sk. ”emerging markets”. Eller tillväxtmarknader om man så vill.

Genom att äga samtliga av dessa 3 fonder, blir du inte dubbelexponerad någonstans så som svar på din fråga: Ja det är helt olika fonder.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-11-08 klockan 06:06 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.