Fond
Sök:

Fond

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av M Sundholm

ställde för sedan frågan: Fond

Är Coor ny teknik en bra fond? Mvh Michael S

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Dom som förvaltar fonden har gjort väldigt bra ifrån sig tidigare, dom skötte fonden ”Swedbank Robur Ny Teknik” innan dom valde att starta eget.

Dom har varit med i sjukt många olika poddar och pratat, så lyssna gärna vad deras investeringsfilosofi är och om den passar in med hur du vill investera. Passar den in så kan det absolut vara en bra fond för dig.

Google efter Core Ny Teknik och podd så kommer du få fram ett antal förslag.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-04-30 klockan 15:02 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.