fond i globala barnportföljen
Sök:

fond i globala barnportföljen

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Izabela

ställde för sedan frågan: fond i globala barnportföljen

Hej!

Jag har köpt fonder på Avanza (ville ha investering  enligt globala barnportföljen) men det går inte köpa en av fonderna -SEF Independent Investmentbolag.

Enligt Avanza så har de bytat fondägare och det går inte att köpa denna fonden just nu.

Är det nån annan fond som man kan köpa istället för SEF Independent Investmentbolag?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Izabela!

Som du skriver så går just den fonden inte att köpa nu, däremot så ska den gå att köpa snart igen fast under ett annat namn. Så det är bara att vänta tills den finns möjligt att köpa igen, har för mig att nya fondbolaget heter EME-partner eller liknande.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-05-14 klockan 11:19 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.