Fond i tjänstepension
Sök:

Fond i tjänstepension

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Camilla

ställde för sedan frågan: Fond i tjänstepension

Jag har en del av min tjänstepension i Danica. Och jag har dels denna Swedbank Robur Sverigefond MEGA 20 % i mitt sparande, den har inte gått bra sedan jag bytte till fondförsäkring ca 6 mån. Den jag kan byta till är Danske invest Sverige. Synpunkter?

 

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Camilla!

Om man kollar på totala avgifterna så är Danske Invest Sverige väldigt mycket högre, jag hade hellre stannat med Swedbank Robur Sverigefond Mega.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Har kvar den och den går bra!

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Camilla

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-09-29 klockan 19:52 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.