Fondanalys
Sök:

Fondanalys

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av 🤓🧐

ställde för sedan frågan: Fondanalys

Hej, älskar bloggen så klart men varför finns det inte ett enda avsnitt där vi tillsammans öppnar ett kiid-dokument och en årsberättelse och går igenom i detalj för ett par favoritfonder. Kanske tom utvärderar någon lite dyrare fond för lekhinken.

Inte som rekommendation utan i rent utbildande syfte. Gå igenom punkt för punkt vad allting betyder riktat till nybörjaren.

Ibland får jag känslan att folk här inne tror att dem vet vad de köper men de har faktiskt inte ens öppnat tillhörande dokument och läst innantill.

Detta gör man ju på aktiesidan varje kvartal så varför lärs det inte ut lika flitigt på fondsidan?

 

Vi behöver detta avsnittet Jan!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej,

Har skickat vidare detta till Jan som ett förslag! :)

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-09-09 klockan 20:54 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂