Fondavgift
Sök:

Fondavgift

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Anders Grönlund

ställde för sedan frågan: Fondavgift

Pacific Precious A höjer sin avgift till 1,00% från 0,5%. Några tankar kring det? Något alternativ?

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Glöm inte att de tar 15% av vinsten också. Nej riktiga storskojare de där…

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej Anders!

Jan har sagt att han kommer att göra ett avsnitt/uppdatering om detta inom kort, eventuellt bjuda in just Eric Strand (förvaltaren) för att få en kommentar från honom.

Men att fonden ska ur Jans portföljer verkar han vara helt säker på iaf!

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-06-04 klockan 14:14 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.