Fonder 2019
Sök:

Fonder 2019

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Mattias Andersson

ställde för sedan frågan: Fonder 2019

Hej!

Tack för all infromation och trevlig läsning som vanligt. Tänkte bara höra om ni har valt vilka fonder som kommer att finnas med i Rikatillsammans-portföljen för 2019. Tack på förhand! / Mattias.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Kommer i stort sett vara samma fonder som innan. Någon marginell förändring. Eventuellt lite Pacific Precious på guld-delen. Kanske lite lågrisk-hedgefonder på räntedelarna. Artikeln kommer preliminärt den 13 januari.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-12-11 klockan 13:06 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.