Fonder
Sök:

Fonder

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Louise

ställde för sedan frågan: Fonder

Hej!

Jag har sedan 2 år sparat dryga 100.000 kr på ett ISK konto. Jag har via min bank tagit hjälp av en fondförvaltare och utvecklingen har sedan starten varit +10.67%. Förvaltningsavgiften 1.30%. Jag anser mig inte ännu särskilt insatt eller duktig på hur jag ska investera mina pengar själv men har börjat läsa din blogg med stort intresse och hoppas känna mig mer självsäker på det snart alt. ta hjälp av en ek.rådgivare. Vore det klokt att ta ut dessa pengar nu (då utvecklingen är högre än den tidigare varit) eller bör jag låta pengarna vara tills jag är helt säker på hur jag vill investera dem istället, vilket ju kan ta ett bra tag till.

 

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Vad är det för fond? Har du flera, eller bara en?

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Jag tycker du ska läsa på om Lysa.se

Jan B. har skrivit positivt om saken, bankens tjänstemän kallar sig själva för rådgivare…men är försäljare. Från mitt perspektiv låter din banks råd som dyra och avkastningen är i lägsta ligan.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Jag håller med Tomas. Kolla Lysa. Jag har själv flyttat allt dit nu. Avgift max 0,40%. Läs på där och lyssna även på Jans intervju med deras VD. Intressant.
  /Fredrik

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Fredrik

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-08-29 klockan 13:37 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.