Fonder för en senior
Sök:

Fonder för en senior

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av anonym

ställde för sedan frågan: Fonder för en senior

En 73-årig ekonomiintresserad dam, som av naturliga skäl, inte kan satsa långsiktigt och över tid när det gäller fonder, undrar hur hon ska tänka och vilka fonder hon ska köpa, för att uppnå en viss vinst?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Skrev ett svar men det verkade inte komma iväg, så testar igen. Ber om ursäkt ifall du får samma svar två gånger nu!

Jan har på sistone skrivit och pratat en del om fyra-hinkar-strategin som faktiskt baseras på en strategi som utvecklades just för pensionärer. Skulle rekommendera att du klickar in på detta avsnitt och så kan det förhoppningsvis ge lite klarhet.

Fyra-hinkar-strategin: få rätt balans i sparandet

Vänligen
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-04-24 klockan 07:23 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.