Fonder i mjuka råvaror (sk softs) dvs Jordbruksprodukter
Sök:

Fonder i mjuka råvaror (sk softs) dvs Jordbruksprodukter

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Monica Bergfelt

ställde för sedan frågan: Fonder i mjuka råvaror (sk softs) dvs Jordbruksprodukter

Hej Jan!

När läget är ”Gult” kanske råvarufonder (ej olija gas) är något. Anna Svahn skriver om sk Softs det vill säga att hon investerar i Kakao, kaffe, bomull, soja osv. Har sökt men inte hittat nån Fond i Sverige. Hittade nån på Bloomberg men den går ju inte handla på ett enkelt sätt. Nån annan som jag fick  tips via gamla inlägg på Google men den fonden fanns inte längre.

Några tankar kring detta? Några förslag?

Har du undersökt företaget Auvesta – där kan man månadsspara i guld?

Tackar för era poddavsnitt!

Precis lyssnat klart på Gult Ljus (började för ett bra tag sedan) och har börjat ta mig ur aktier men vill det mer.

Tack på förhand och ha ett gott slut och Ett Gott Nytt År! Spännande blir det i alla fall.
Hälsningar

Monica Bergfelt

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-12-30 klockan 23:02 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.