Fonder med fokus på Vätgas och bränsleceller
Sök:

Fonder med fokus på Vätgas och bränsleceller

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Marc

ställde för sedan frågan: Fonder med fokus på Vätgas och bränsleceller

Hej,

Jag undrar om det finns några fonder som har fokus på vätgas och bränsleceller?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Marc!

I min vetskap så finns det ingen fond som har direkt fokus på dessa områden, inte heller någon ETF vad jag vet.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Väldigt nischat! Jag tror att du i så fall får köpa enskilda aktier i bolag som håller på med vätgas / bränsleceller men det känns riskabelt.

Alternativet är nog en fond som satsa inom grön energi som är lite bredare än det du egentligen vill men samtidigt kan vara mer stabilt och lättillgängligt.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-08-05 klockan 23:11 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.