Fonder på Avanza
Sök:

Fonder på Avanza

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Bruno

ställde för sedan frågan: Fonder på Avanza

Hej Jan

 

Har du några exempel på fonder hos avanza som motsvarar följande kategorier:

Lage cap

Mid cap

Small cap

Helst då fonder som är för varje kategori specifikt och inte blandat att t ex. innehålla lite av mid samt small.

Tack på förhand.

//Bruno

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Fonder brukar inte investera i enbart small-, mid- eller large-cap utan vara en blandning, Sverigefonder kan också ha lite utomlands ibland. Jag har sökt runt och inte funnit någon med den inriktningen. Det enda liknande jag kan komma på är t.ex. Avanza Zero som består av de 30 mest omsatta bolagen på Stockholmsbörsen men inte ens det är helt vad du efterfrågar.
T.o.m. småbolagsfonder kan innehålla vissa bolag på Large cap.

Hälsningar
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-02-05 klockan 20:41 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.