Fondportfölj - Placering av fonder
Sök:

Fondportfölj – Placering av fonder

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Ellinor

ställde för sedan frågan: Fondportfölj – Placering av fonder

Hej, jag använder avanzas portföljgenerator och har knappat in som jag vill ha det. Jag har 2 frågor till detta,

Mm jag har en budget på 500kr i månaden så går det inte att använda den placeringen i portföljen som jag vill. Hur ska jag tänka kring detta?

Andra frågan är: Jag vill lägga till någon nyteknik fond som till exempel TIN Nytekink men undrar var jag bör lägga den, alltså Global, Sverige osv.?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Du kan spara in i en annan fond, till exempel en glonal indexfond, och ombalansera till den dyrare fonden en gång om året.

Tin Ny Teknik är nästan bara svenska och nordiska bolag.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Tack!

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Ellinor

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-07-27 klockan 19:21 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.