Fondsparande i flera banker?
Sök:

Fondsparande i flera banker?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Göran

ställde för sedan frågan: Fondsparande i flera banker?

Hej! Fyller det någon funktion principiellt att ha aktiefond- och räntefondkonto i flera banker eller spelar det inte så stor roll? Det betydelsefulla är väl kanske bankens utbud och avgifter för dessa sparformer? Tänkte då man ofta hör att det är bra att vara kund i flera banker. Har ett räntefondkonto på Nordea på ca 60 000 kr som bara ligger där som jag funderar på att flytta till min huvudbank som är Swedbank.. Mvh Göran

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Att ligga med en räntefond i Nordea har inget mervärde.  Nordea brukar dessutom ha höga avgifter.

Swedbank har ett brett utbud på sitt Fondtorg. Själv hade jag funderar på Spiltan Räntefond Sverige om det varit aktuellt för mig.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-11-18 klockan 09:56 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.