Fondsparande till barn
Sök:

Fondsparande till barn

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av caroline bauer galuppini

ställde för sedan frågan: Fondsparande till barn

Min dotter är 3 år gammal och jag har sparat hennes barnbidrag sedan hon föddes. Jag skulle vilja fortsätta att månadsspara till henne tills hon blir 18 år och sätta in pengarna i några bra fonder.

Hon har även ärvt 200.000 kronor som jag vill investera i fonder till henne.

Kan du rekommendera några bra fonder och hur man ska fördela pengarna?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Caroline!

Jan har gjort en artikel om exakt detta ämnet, ”Globala Barnportföljen” heter portföljen och artikeln!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-10-16 klockan 14:46 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.