Fondval tjänstepension Futur Pension
Sök:

Fondval tjänstepension Futur Pension

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Maggan

ställde för sedan frågan: Fondval tjänstepension Futur Pension

Hej,

Jag har min tjänstepension via Futur Pension. Vilken fond där anser ni är ett vettigt val?

https://futurpension.se/fondutbud

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej.

Bästa du kan göra är det att byta till Amf fondförsäkring eller kolla på konsumenternas.se vilken är billigast för din avtal. Du väljer du entrelösning som sköter sig själv. Vad smidigt!

Mvh. JK

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej!

Håller med JK, en fondförsäkring hos dom som har bästa fondutbudet och minsta kostnaderna, AMF ligger bra till där iaf!

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Vilken fondförvaltare som är billigast beror på avtal. Till exempel för Collectum ITP1 har Futur Total 0.06% förvaltningsavgift för sin entrélösning (indexfonder), ser inte att någon annan har billigare. Så i det fallet borde Futur Pension vara det bästa valet?

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-02-21 klockan 10:30 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂