För sent ....
Sök:

För sent ….

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Malin

ställde för sedan frågan: För sent ….

Hej!

Jag är sugen på Spiltan Invest, Robur Ny Teknik alt Tin ny teknik.

Var tyvärr inte med på tåget i våras/somras och nu  har ju fonderna stigit dramatiskt.

Ser att dessa fonder är populära  via tex  Avanza och köps löpande

Ska jag köpa, eller hur ska jag tänka ??

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Malin,

Att du bygger upp en portfölj efter hur du vill att den ser ut och sedan investerar efter den strategin du har valt tycker jag är viktigast.
Anser du då att du vilka ha en teknikfond med i din portfölj så blir väl någon utav dom två sistnämnda jättebra!

Kolla t.ex in ”Fyra-Hinkar-Strategin” för att bygga upp en ekonomisk stabilitet och sedan ”Globala Barnportföljen” för att se hur man kan bygga upp en portfölj med olika typer av fonder!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-09-30 klockan 15:12 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.