Fördelning 2018 fonder
Sök:

Fördelning 2018 fonder

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Joel

ställde för sedan frågan: Fördelning 2018 fonder

Hej! Kommer du att lägga ut förslag på fördelning i din 2018-lista som du lägger ut nästa söndag? Tycker du har gjort det extremt bra och smidigt i din 2017. Tack för ett helt fantastiskt jobb med allt du sysslar med och alla vettiga rekommendationer du kommer med, verkligen ett kanonjobb!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Tack Joel.

Det kommer inte den här söndagen, den här söndagen kommer uppföljning på hur det gick 2017. Nästa helg siktar jag på att göra listorna inför 2018. Anledningen är att många av fonderna inte har gjort sina slutrapporter än. Men det kommer garanterat innan januari är slut.

Jan

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Hej

  Kommer det denna veckan? Ska nämligen börja investera för första gången .

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Martin
 2. Vit pil

  Ja, artikeln är färdig. Jag håller på med videoklippet. Om allt går som det ska, så publiceras artikeln imorgon tisdag den 16 januari.

  1+
  Gravatar ikon för användaren
  Jan Bolmeson

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-01-05 klockan 06:32 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.