Fördelning arvpengar
Sök:

Fördelning arvpengar

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Karl

Den här artikeln publicerades 2017-11-06 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Fördelning arvpengar

Jag har problem med att tyda en text, jag blir osäker på om personerna i fråga ska dela på en miljon eller om alla får en miljon var.\”Ur det kapital som finns tillgängligt efter ovanstående dispositioner ska SEK 1 000 000 fördelas till var och en nedan\”För mig låter det uppenbart som att alla får 1 000 000:- var, stämmer det?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag tolkar det som att alla får en miljon var, ska dock inte svära på det då det är lite en tolkningsfråga.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-11-06 klockan 20:12 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.