Förenklad variant av RT-portföljen
Sök:

Förenklad variant av RT-portföljen

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Henrik

ställde för sedan frågan: Förenklad variant av RT-portföljen

Jag undrar om det vore möjligt att ha en förenklad variant av RT-portföljen, en i kombination med Lysa. Min tanke är isåfall om man exempelvis räknar på 133 000 kr:    100 000 kr på Lysa 33/77, samt 33 000 kr på nordnet i fonder och ETF:r enligt den sista delen: ”Guld och inflationsskyddade räntefonder som går bra vid inflation”. Skulle detta resultera i något större överlapp någonstans?

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-08-24 klockan 10:56 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.