Företag: kreditkort med cashback och bästa sparkontot?
Sök:

Företag: kreditkort med cashback och bästa sparkontot?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Sofia

Den här artikeln publicerades 2017-10-06 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Företag: kreditkort med cashback och bästa sparkontot?

Hej!

Jag undrar om det finns något kreditkort för företag (AB) som kan ge cashback eller andra förmåner?

Jag söker även efter något sparkonto med lite högre ränta för företag om någon har tips? Tyvärr har inte Avanza något riktigt bra alternativ för företag.

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Du har kanske hittat något på de här månaderna, men här kommer i alla fall ett svar. Hör gärna av dig om du har något matnyttigt.

När jag för ett par år sedan tittade på detta, hittade jag inget som passade mig. Korten hade höga avgifter. Visserligen kunde jag gå in  gratis på lounger på flygplatserna och få bonus på hotellnätter, men det var inget som jag hade någon större nytta av.

Det slutade med att jag betalar 900 kr per år till banken och får bankgiro, internetbanken och ett bankkort. Inköp på kortet belastar företagets konto precis på samma sätt som det gör för mig privat. Ytterst oglamoröst, men det räcker för mig.

Lite bättre ränta kan du bland annat få på Landshypotek Bank och Collector Bank. Har du ett företagslån eller ett privat bostadslån är det kanske bättre att göra så här. Hänvisa till din obefintliga ränta på företagskontot och försök pruta på dina och företagets eventuella lån i stället. Det kan ofta ge mycket mer. Personligen skulle jag aldrig öppna ett konto i en nischbank för att tjäna några 100-lappar. Detta har jag tagit igen med råge på detta sätt.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-10-06 klockan 09:01 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.