Förnuftigt sparande av vinst på sommarstuga.
Sök:

Förnuftigt sparande av vinst på sommarstuga.

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Caroline S.

ställde för sedan frågan: Förnuftigt sparande av vinst på sommarstuga.

Vi är ett par som levt tillsammans i 40år.

Har nu bestämt att vi kommer i höst att sälja vår sommarstuga och vinsten landar på ca 2 miljoner efter att skatten betalats.

Hur investerar vi dessa pengar på bästa sätt(är 65 resp 61 år) och känner att vi vill satsa på resor, barnbarn och utbildningar även när vi är 70-75. Hoppas och satsar på att hålla oss på banan även då.

Tack för ett mycket inspirerande program på många plan.

Hälsar S.U.S.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej,
Du kanske kan få lite idéer ifrån denna länk:
https://rikatillsammans.se/fragor-och-svar-v18/

Mvh William

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-08-14 klockan 15:03 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.