försäkringar hem, olycksfall, barn, hund,rese
Sök:

försäkringar hem, olycksfall, barn, hund,rese

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av jana

ställde för sedan frågan: försäkringar hem, olycksfall, barn, hund,rese

Hej

Jag undrar om det finns någon som har kollat på försäkringar vilken företag erbjuder bästa dealen.

Jag är vanlig person som har bostadsrätt, 2 barn, hund och reser en del.

Vi har alla försäkringar hos IF flera år nu betalar en del ….jag forsöker kolla om det finns ännu bättre försäkringar då menar jag inte billigare men mer value för pengar – så om det går att svara några tusen lappar per år på försäkringar men också säkerställa att om något händer vi har det bra.

vi har olycksfall försäkring, barn försäkring, hund försäkring och stor hem försäkring

tack i förhand

 

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-07-03 klockan 10:19 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.