Försäkringar
Sök:

Försäkringar

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Sima

ställde för sedan frågan: Försäkringar

Hej

Jag skulle vilja fråga vilka försäkringar är viktiga att teckna som en villa-ägare?

hade tydigare SEB grupp liv försäkring som erbjöds när vi fick vårt bolån, vilket kändes inte riktigt optimalt, med tanke på vad man får för pengarna. vi har nu tecknat livförsäkring hos Skandia istället, men jag undrar  vilken annan försäkring bör jag ha för att kunna betala bolånet ifall men blir långvarig sjukskriven?

 

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Kolla med cardif de är ganska billiga relativt sett annars är det via olika banker och fackförbund som har försäkringar att teckna.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej Sima!

Du kan kolla in lite olika förslag som togs upp i en annan fråga här på bloggen innan, du hittar dom här!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-09-30 klockan 12:51 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.