Förslag på låg bolåneränta (rörlig)?
Sök:

Förslag på låg bolåneränta (rörlig)?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Martin

ställde för sedan frågan: Förslag på låg bolåneränta (rörlig)?

Hej. Jag har en rörlig bolåneränta på Handelsbanken, räntan är på 1,85. Har ni tips på vart jag kan få så låg/bra ränta som möjligt?

Har kontaktat Hypoteket som erbjuder 1,28%. Är det det lägsta eller kan jag hitta något bättre?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Utan att veta lånebelopp, belåningsgrad, objekt, betalningsförmåga etc så är det svårt. Räkna hos SBAB på deras hemsida, den ger svar direkt. 1,28% låter spontant bra.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Tycker som Indexpatronen, 1.28% är väldigt bra i dagsläget.
  Du hittar nog inte så mycket lägre hos en ”vanlig” bank.

  1+
  Gravatar ikon för användaren
  Robin Wikström
 2. Vit pil

  1,28% är kanon…

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Tomas

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-03-03 klockan 19:22 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.