Förslag på rådgivare
Sök:

Förslag på rådgivare

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jim Ekstrand

ställde för sedan frågan: Förslag på rådgivare

Hej! Jag har precis lyssnat på avsnitt 120. Ni nämner där att ni kunde rekommendera ett par finansiella oberoende rådgivare. Jag har lyssnat på er i ca 1år och lärt mig mycket. För mig tar det lite tid att investera mina pengar utifrån era rekommendationer samt andra inputs. Men jag börjar få en övergripande bild över mina investeringar utifrån risk men behöver någon att rådgöra med. Utöver detta behöver mitt företag som jag driver tillsammans med två kollegor rådgivning gällande investeringar. Vi har enbart kontakt med banken (Nordea) gällande våra placeringar. Men vi känner oss inte helt bekväma och nöjda med detta utan behöver hjälp från en oberoende rådgivare. Kan ni hjälpa mig utifrån denna informationen med förslag på rådgivare? Vi bor och driver företaget i Göteborg. Hälsningar Jim

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-11-02 klockan 11:23 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.