Förslag till förändring av modellportföljerna efter Corona-krisen
Sök:

Förslag till förändring av modellportföljerna efter Corona-krisen

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av A

ställde för sedan frågan: Förslag till förändring av modellportföljerna efter Corona-krisen

Jag tänker att vi kan lära oss något av den pågående krisen, hur marknaden betett sig i dagarna, och motivationen till att guld nyligen lagts till i portföljerna för att jämna ut svackor på börsen. Därför föreslår jag att nästa år förändras Globala Barnportföljen till att se ut så här:

80% Aktier

5% Räntor

5% Guld

10% Toapapper

 

Vad tror ni?

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/qLdJRw/toapappersbrak-urartade-i-virusets-spar

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Om nöden att uträtta sina behov börjar öka lavinartad skulle jag i första hand använda bufferthinken för det ändamålet. När den blir full kan man börja fylla på nästa hink, men barnportföljen skulle jag lämna ifred under alla omständigheter.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Kanske dags för en ny hink innan buffert: skurhinken, 98% vatten, 2% såpa 😂

  0
  Gravatar ikon för användaren
  PZ
 2. Vit pil

  1% Klorin + 99% vatten är desinfektionsmedel och rekommenderas i många länder. tex. USA, Kina…Såpa är inte desinfektionsmedel.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  MLT

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-14 klockan 17:04 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.