Förslag till ränta på ränta kalkylatorn.
Sök:

Förslag till ränta på ränta kalkylatorn.

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Robin

ställde för sedan frågan: Förslag till ränta på ränta kalkylatorn.

Hej Jan!

För det första vill jag säga att jag älskar din kalkylator! Jag sitter ofta och experimenterar med den och fantiserar om hur det hade varit om man gjort si eller så i livet.

En sak den enligt mig saknar dock möjligheten att välja att öka månadssparandet i kronor istället för procent. I dagsläget kan jag välja att öka med x procent varje år. För mig är hur många kronor jag planerar att öka sparandet med mer relevant då jag kanske räknar med att öka en löneökning, x antal kronor.

Är det för mycket jobb eller om det krånglar till det så förstår jag självklart det, men om du känner för det så hade jag verkligen uppskattat att kunna välja det alternativet.

Tack på förhand!

Robin

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-08-24 klockan 21:57 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.