Förstagångsväljare till ITPK
Sök:

Förstagångsväljare till ITPK

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Eva Svensson

ställde för sedan frågan: Förstagångsväljare till ITPK

Jag är 55år och har inte jobbat som tjänsteman innan, (men har jobbat sen 20års ålder) så nu blir det första gången jag ska välja till ITPK. Jag vill gärna ha råd om hur jag bör välja.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Beror väl lite på hur och när skulle du behöva ha tillgång till dessa pengarna, men jag skulle välja en aktör med bra, billiga index fonder i urval. Själv blev det Länsförsäkringar (80kr om året, 0%) och kapitalet till deras global index fond med 0.20% avgift. Bra riskspridning och låg kostnad. Dock helst lång spartid.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-01-16 klockan 20:55 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.