Förvara fysiskt guld
Sök:

Förvara fysiskt guld

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Stefan Martinsson

Den här artikeln publicerades 2017-09-19 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Förvara fysiskt guld

Hej!
Jag gillar fysiskt guld, men var ska man förvara det egentligen?
Bankfack, eget kassaskåp eller hur gör man?
Man vill ju inte bli av med det varken genom inbrott eller konfiskering.

MVH Stefan

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Stefan!

Jans erfarenheter av guld kan du läsa om här. Ett alternativ är fysisk guld du äger men som förvaras hos en aktör.

Guld – Tips till dig som vill köpa, sälja och investera i guld

Det finns även en artikel om just förvaring i hemmet.

Förvaring av fysiskt guld och silver i hemmet, bankfacket eller andra ställen

Hälsningar
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-09-19 klockan 18:16 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.