Förvaringskostnad
Sök:

Förvaringskostnad

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jan Svanberg

ställde för sedan frågan: Förvaringskostnad

Vad kostar det att förvara guld hos Bullion Vault

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

https://www.bullionvault.com/help/tariff.html

”0.12% per year on gold, billed monthly and subject to monthly minimum of $4.”

I klartext: Det blir aldrig billigare än 48 USD om året och det är först när du har mer än 40.000 USD investerat som det kostar mer än 48 USD.

Jan Bolmeson brukar (beroende humör och dagsform?) rekommendera minst 25.000 kr eller 50.000 kr investerade för att förvaltningsavgifterna inte ska bli procentuellt för höga.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-12-18 klockan 16:53 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.