Fråga angående rika tillsammans-portföljen
Sök:

Fråga angående rika tillsammans-portföljen

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Thomas

ställde för sedan frågan: Fråga angående rika tillsammans-portföljen

Hej!

Håller på att sätta ihop min egna rika tillsammans portfölj.

Men om jag tänker rätt så borde man väl ha mer dollar i ränte-delen än vad du har? I och med att det hedgar bra mot guldet osv.

Tacksam för svar

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

I ombalanseringen för 2018 har Jan valt 5% långa obligationer i dollar, gissar att det är vad du anser är för lite?

Ombalansering i RikaTillsammans-portföljen 2018

Du kan absolut välja att öka den delen exponerad mot dollar om du vill, alla får bygga sin egen strategi om man så önskar även om det inte är så rekommendationen i portföljen ser ut.
Det är rätt begränsat numera, hur vi kan exponera oss mot dollarn i och med europeiska lagstiftningen MiFID II som begränsat handeln med en del produkter så vill du ha mer dollar exponering kan det kräva lite förarbete för att få till det.

Hälsningar
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-12-05 klockan 21:52 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.